Kestävä ja luotettava kaarihalli tarpeittesi mukaan

Tavoitteenamme on rakentaa teräskaarihalleja joiden elinkaari on mahdollisimman pitkä. Tämä otetaan huomioon hallin jokaisessa rakennusvaiheessa. Lisäksi noudatamme projekteissamme aina viimeisimpiä standardeja ja toimintamme on sertifioitu myös laatu- ja ympäristönäkökulmasta.

Kuumasinkitetty runko ja perustus

PVC-katteinen teräskaarihalli perustetaan kuumasinkityillä teräspaaluankkureilla asfalttiin tai kovalle maalle. CE-merkityn Teräsrungon materiaalina käytetään ensiluokkaista terästä ja hallin runkorakenne kuumasinkitään kokonaisuudessaan SFS-EN ISO 1461 standardin mukaisesti. Teräskaarihallin runko myös mitoitetaan Suomen rakennusnormien mukaisille tuuli- ja lumikuormille.

Kuumasinkityksellä varmistamme rungon osalta parhaan mahdollisen kestävyyden ja se ei myöskään tarvitse kallista paikkamaalausta mahdollisista kuljetuksen ja siirtojen yhteydessä syntyvistä vaurioista. Korroosionkestotakuu on 30 vuotta sinkityspäivästä

Lue lisää kuumasinkityksestä ja sen tärkeydestä >>

Kaarihallin kate

Hallin katteena toimii molemminpuolin PVC-pinnoitettu palonestokäsitelty polyesterkangas. Katteen helma kiinnitetään pikeämällä maahan. Katon värinä toimii valkoinen, joka läpäisee 70 % ulkovalosta ja luo kaarihalliin näin avaruutta ja valoisuutta. Seinien väri asiakkaan toivomuksen mukaan.

UUTUUS! Eristetyt hallit.

Kata lämpimästi ja kustannustehokkaasti! Monipuoliset ratkaisut urheiluun ja muuhun toimintaan.

Varustelu

Janus-hallit varustetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Erilaiset kaarihallin käyttötarkoitukset ja varastointivaatimukset vaikuttavat hallin varusteluun ja ulkonäköön. Oviaukkojen koko ja sijainti sekä oviautomatiikka suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Valmistuksen ja asennuksen lisäksi Janus toimittaa myös mm. sähköistyksen, valaistuksen, ilmastoinnin ja ilmankuivausjärjestelmät.