Janus-halli on erinomainen ratkaisu kun tarvitset tilaa toiminnallesi, se on:

Nopea rakentaa -  Tehokas rakennustapa mahdollistaa hallin nopean pystytyksen ympäri vuoden. 

Yksilöllinen – Jokainen halli suunnitellaan, valmistetaan ja varustellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Joustava – Janus-hallilla voidaan kattaa suuriakin pinta-aloja ilman tukipilareita. Tämä mahdollistaa tilan mahdollisimman tehokkaan käytön. Lisäksi tila on helposti muunneltavissa hallin koko elinkaaren aikana. 

Siirrettävissä – rakenteesta johtuen Janus-halli on helposti siirrettävissä mikäli tilanne niin vaatii. 

Energiatehokas – eristettyjen Janus-hallien energiankulutus on hyvin maltillinen. Tämä tarjoaa katetun tilan ympärivuotiseen käyttöön energiatehokkaasti. Tutustu energiapiheihin vaihtoehtoihin tästä >>

Kestävä – Janus-hallin kuumasinkityn rungon laskennallinen elinikä on vähintään 100 vuotta. Tämän vuoksi myönnämmekin sekä rungolle että kankaalle 10 vuoden takuun.  

Luotettava ja turvallinen – Kaikki rakennusprojektit mitoitetaan paikallisten tuuli- ja lumikuormien mukaisesti. Janus-hallin kuumasinkityllä rungolla on CE-merkintä ja se perustetaan testatulla ankkurointimenetelmällä asfaltille. Tarvittaessa ankkuroinnin vahvuus varmistetaan vetokokeilla. Janus-hallin PVC-kangas on valmistettu Suomessa ja suunniteltu kestämään koviakin lämpötilan vaihteluja. Kaikki rakennuskohteemme edellyttävät rakennusluvan. Yrityksen johdolla on yli 40 vuoden kokemus kevytrakenteisten hallien rakentamisesta, tänä aikana he ovat osallistuneet yli 1000 hallin rakentamiseen. 

Jälleenmyyntiarvo – Pitkä elinkaari yhdistettynä siirrettävyyteen ja joustavuuteen takaa Janus-hallille hyvän jälleenmyyntiarvon vielä vuosienkin käytön jälkeen. 

Kokonaistaloudellinen = Tehokas rakennustapa + Joustavuus/Siirrettävyys + Energiatehokkuus + Kestävyys + Luotettavuus + Jälleenmyyntiarvo